Alles van Bladel
Bekijk de agenda
< januari 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
 
 
1
2
3
4
5
2
6
7
8
9
10
11
12
3
13
14
15
16
17
18
19
4
20
21
22
23
24
25
26
5
27
28
29
30
31
 
 

Stormloop van Bladella niet beloond

Stormloop van Bladella niet beloond
Bladel Geplaatst 4 november 2019

Aanval op aanval rolde richting het MMC-doel maar dat laatste tikje kwam er niet. Het was niet aan Bladella gegeven een bal tussen de palen te krijgen. De Weerter gastheren wisten met een versterkte verdediging en slimme spitsen de punten in huis te houden.

Bladella begon sterk, het drong de thuisclub ver terug in de verdediging. Dat bleek echter precies te passen in het strijdplan van MMC. De ploeg beschikt over handige spitsspelers die met uitvallen zeer gevaarlijk kunnen zijn. Na tien minuten kwam daaruit een eerste waarschuwing. De bal kwam bij hun eerste uitval op de paal. De schippersmannen hadden duidelijk het beste van het spel maar op het halve uur kwam uitval twee van de Weerter ploeg. Steven Boelaars nam positie tussen de twee centrale Bladellaverdedigers en werd op maat aangespeeld. Hij rondde dit prima af. Het spelbeeld veranderde niet. De Schippersmannen waren de baas in het veld en kregen een kans door Niek Janssen. Zijn kopbal ging echter voor langs. Even later kwam MMC met tien man te staan. Verdediger Ralph Tobben moest tot twee maal toe de doorgebroken Ibou Bot onreglementair tegenhouden. Het betekende dat de gastheren noodgedwongen nog meer verdedigend gingen spelen. De Bladellavoorwaartsen hadden duidelijk moeite om gaten te vinden in de hechte defensie van de tegenstander. Veelal liep het stuk op het overwicht aan spelers in het middenverdedigingsblok. Via de vleugels kwam onvoldoende aanvoer. Het gevaarlijkst waren de Schippersmannen nog bij de vele hoekschoppen die ze mochten nemen. Voor Bladella waren daaruit Niek Janssen en Niels Krekels dicht bij de gelijkmaker.

De beste kans was direct na de rust voor MMC-spits Chadly Ouaadi. Vrij voor doel ging de bal echter hoog over. Daarna werd de druk op de MMC-defensie verder opgevoerd. Cas Vosters kwam voor verdediger Bob Michiels. Het slotoffensief werd ingezet door Ibou Bot. Zijn hard schot werd buiten bereik van de doelman door een verdediger van de lijn gehaald. Even later werd Ibou vervangen en kwam de lichtgeblesseerde Tom Maas mee in de spits lopen. Met zijn lengte kwam er extra gevaar. Niels Krekels kreeg even wat ruimte en kwam tot een hard schot dat op de paal weer het veld insprong. De laatste minuten werd door de Bladellamannen alleen nog aan aanvallen gedacht. Het gevolg was open huis in de achterhoede en moest nog een bal van de doellijn worden weggehaald. Maar direct daarna mocht Bladella een vrije trap nemen. Anel Selimovic draaide de bal keurig over de muur maar het schot spatte uiteen op de lat. De dik verdiende gelijkmaker kwam er niet. Balen voor de Bladellamensen maar je hebt van die dagen dat niets lijkt te lukken en hangen de tongen op het laatst op de schoenen. Volgende keer beter.

Dat is aanstaande zondag in Best tegen Wilhelmina Boys. Alle reden voor een revanche.

De Houtwinkel Bladel 8-6-2017

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Van Voskuijlen & Koekkoek Notarissen Bladel
Profile Bito De Fietsspecialist Bladel
De Houtwinkel Bladel
Bij De Neut Westerhoven Bergeijk
Knegtmans Advocaten & Mediators Bladel
Teurlings-De  Mulder Diervoeders en Tuinartikelen Casteren