Alles van Bladel
Bekijk de agenda
< april 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
14
 
 
1
2
3
4
5
15
6
7
8
9
10
11
12
16
13
14
15
16
17
18
19
17
20
21
22
23
24
25
26
18
27
28
29
30
 
 
 

WINTERFEESTEN IN DE STARTBLOKKEN

WINTERFEESTEN IN DE STARTBLOKKEN
Reusel Geplaatst 25 november 2019

Bij alle huishoudens van Reusel-De Mierden en Bladel viel afgelopen dagen het programmamagazine van de Winterfeesten op de deurmat. Een tastbare wake up call: mensen het feest gaat beginnen!

En inderdaad: alles en iedereen in Reusel-De Mierden bereidt zich erop voor om aan de koudste tijd van het jaar een warme invulling te geven. Met als zichtbaar bewijs het gigantische tentencomplex dat aan de Wilhelminalaan is verschenen. Daarin zijn het Imants IJspaleis en het 4Care-feestcafé ondergebracht. Met een record-oppervlakte van 800 vierkante meter (100 meer dan vorig jaar) bieden zij iedereen in de verre regio een breed pakket aan (schaats)plezier, informatie en (muzikaal) vermaak.

Na twee dagen (donderdag 5 en vrijdag 6 december) waarop het Imants IJspaleis overdag al open is voor de schaatsliefhebbers, worden de Winterfeesten op 6 december 's avonds om 19.00 uur officieel geopend. Aan de openingsceremonie leveren onder anderen muziekvereniging Concordia, de schuttersgilden en plaatselijk schaatstalent Lenne van Gorp hun bijdrage. Aansluitend is er in het 4Care-feestcafé een openingsfeest met voor iedereen een gratis welkomstdrankje en muziek van de vijfkoppige coverband The Manatees.

Vanaf dan kunnen de schaatsliefhebbers hun hartje ophalen. Op doordeweekse dagen tijdens de ochtend en het begin van de middag betreft dat basisschoolleerlingen uit de verre omtrek. Zij krijgen op de schaatsbaan een gezellige alternatieve gymles aangereikt. Tijdens de rest van deze dagen en in het weekeinde is het vrij schaatsen, meestal tot 22.00 uur. Voor iedereen ligt in het Imants IJspaleis het schaatsplezier dan voor het oprapen.

Het ernaast gelegen 4Care-feestcafé kent eveneens een indrukwekkend aanbod, variërend van informatieoverdracht tot culinaire genoegens, en van kinderactiviteiten tot muzikaal vermaak.
Zo staan voor de eerste week al diverse interessante items op het programma. Op zaterdag 7 december is er 's middags een workshop lasersnijden en 's avonds de lachwekkende Foute Party. De dag daarna is het (van 14.00 tot 22.30 uur) enkel regionaal muzikaal talent wat de klok slaat. En culinaire genoegens komen op 9 (Bochica Experience) en 10 december (Hap & Stap) ruimschoots aan bod - wel even vooraf reserveren via de site. Wie tot slot meer wil weten over mogelijkheden rond woningbouw en -inrichting kan op 11, 12 en 13 december terecht op de Bouw-en Woonbeurs. Van de activiteiten die voor later op het programma staan, houden we u op de hoogte. Vergeet verder niet de website te bezoeken : www.winterfeesten-reusel-de-mierden.nl

Op 6 december worden de Winterfeesten officieel geopend, onder meer met een kür van plaatselijk schaatstalent Lenne van Gorp
(foto StudioWouw)

De Houtwinkel Bladel 8-6-2017

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Stichting Het Kompas
Yoga docent - Ankie Pluim - Bergeijk, Luyksgestel
De Houtwinkel Bladel
Van Voskuijlen & Koekkoek Notarissen Bladel
Allesvan Bladel, Casteren, Hapert, Hoogeloon en Netersel voor verenigingen