Alles van Bladel
Bekijk de agenda
< februari 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
5
 
 
 
 
 
1
2
6
3
4
5
6
7
8
9
7
10
11
12
13
14
15
16
8
17
18
19
20
21
22
23
9
24
25
26
27
28
29
 

After Party Charlotte's Angels

 After Party Charlotte's Angels
De Kempen West Geplaatst 23 september 2019

Op 20 oktober 2019 organiseren wij, Stichting Charlotte's Angels, onze eerste Afterparty.

Stichting Charlotte's Angels is een non-profit organisatie die zich belangeloos inzet voor honden en overige dieren die in nood verkeren en dieren die wegens verdrietige omstandigheden een nieuw thuis nodig hebben.

 

Ons team van vrijwilligers staat altijd klaar om dieren in acute nood te helpen, opvang te bieden en medische zorg te verlenen zodat er ook voor hun weer een liefdevolle toekomst mogelijk is.

De Afterparty wordt georganiseerd voor de Rescue honden van de stichting Charlotte's Angels.

We hebben een geweldige en prachtige locatie hiervoor beschikbaar gesteld gekregen door Beachclub Zuyver op het landgoed Duynenwater te Eersel (voormalig E3-strand).

Wij zullen het ontzettend leuk vinden om op deze dag zoveel mogelijk honden die wij eerder hebben kunnen helpen en herplaatsen met hun nieuwe baasjes terug te zien. Uiteraard zijn alle honden die niet via de stichting een thuis hebben gevonden ook van harte welkom.

Er staan voor deze gezellige dag meerdere activiteiten op de planning en er zullen meerdere stands aanwezig zijn, te weten:

 • Op deze dag kan een feestelijke gebeurtenis natuurlijk niet ontbreken en daarom zal er individueel een ceremonie plaatsvinden om uw honden te laten trouwen in het prachtige prieel op de locatie. Dit gaat gepaard met een oorkonde, foto en een pootafdruk. Meldt u tijdig aan want de tijd daarvoor is beperkt.
 • Altijd al eens willen zien hoe waterwerk en reddingszwemmen eruit ziet? Esther Nijkerk zal met haar Newfoundlanders een demonstratie geven waardoor u er een goed beeld van krijgt.
 • Is uw hond nieuwsgierig en volgt hij graag zijn neus? Misschien is speuren dan wel iets voor u. Barbara van ‘Speurhondenteam Zuid-Holland' zal u samen met haar N'Joy een kijkje in deze wereld geven. Speurhondenteam Zuid-Holland is gespecialiseerd in vermissingen van honden.
 • Niets is zo belangrijk als de tijd daar is om afscheid te nemen, dat dit gebeurt op de manier die u zelf kiest en waar u nood aan heeft. Uitvaartcentrum Kuaga kan u hier alles over vertellen zodat u enigszins voorbereid bent.
 • Heeft uw hond gedragsproblemen of wilt u meer weten over het gedrag van uw hond? Ria Vandekinderen zal aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.
 • Heeft uw hond net als onze Droopy hydrotherapie nodig dan kunt u daarvoor terecht bij ‘JR voor de Hond'. Zij verzorgen tevens workshops en cursussen, hebben een dierenopvang en een winkel in dierenbenodigdheden.
 • Advies over trimmen en over het verzorgen van uw huisdier zal gegevens worden door ‘De Mobiele Trim Truck'.
 • Konijnen zijn de meest mishandelde huisdieren. Mirella van konijnenopvang ‘Het warme holletje' is aanwezig en kan u alles vertellen over haar opvang en hoe zij te werk gaat bij het verzorgen en herplaatsen van geredde konijnen.
 • Er zullen vanuit de stichting kraampjes aanwezig zijn waar u door ons zelfgebakken en gedroogde lekkernijen voor uw hond kunt kopen, waar mooie zelfgemaakte steigerhouten manden en voederbakken verkocht worden en waar ook diverse leuke cadeau artikelen te koop aangeboden zullen worden.
 • Tevens organiseren wij een loterij waar naast kleinere prijzen een fantastische hoofdprijs te winnen valt. Lootjes kunnen gekocht worden bij de kraam van de stichting.

Verder staat er uiteraard nog een leuke wandeling rondom het strand op het programma en natuurlijk zal onze Mascotte Droopy op deze dag aanwezig zijn!

Alle baasjes kunnen samen met hun honden op het terras of binnen genieten van een hapje en een drankje.

Aan het einde van de dag zal er voor de geïnteresseerden afgesloten worden met een BBQ. Hier dient u zich vooraf voor op te geven.

De gehele opbrengst van deze dag komt ten goede van de rescue honden van de Stichting Charlotte's Angels.

Het evenement begint om 11.00 uur, de barbeque staat gepland om 16.30 uur. De entreeprijs bedraagt EUR 5,-- per volwassene. Aanmelden kunt men zich via email: afterparty@charlottes-angels.com

Wij hopen u te mogen ontmoeten tijdens onze Afterparty!

 

De Houtwinkel Bladel 8-6-2017

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Vrijwilligersbureau Bladel
Teurlings-De Mulder Diervoeders en Tuinartikelen Casteren
De Laat Slaapexpert | Dé beddenspeciaalzaak in de regio
Restaurant Woest Westerhoven