Alles van Bladel
Bekijk de agenda
< augustus 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
 
 
 
1
2
3
4
32
5
6
7
8
9
10
11
33
12
13
14
15
16
17
18
34
19
20
21
22
23
24
25
35
26
27
28
29
30
31
 

KennisMaker Marjoleine vertelt over gezonde voeding op 16 april in Bibliotheek Bladel.

KennisMaker Marjoleine vertelt over gezonde voeding op 16 april in Bibliotheek Bladel.
Bladel Geplaatst 1 april 2019

Wat is nu echt gezonde voeding?
In de wirwar van diëten, tv-reclames die van alles aanprijzen, de richtlijnen van het voedingscentrum en het uitgebreide aanbod van de supermarkt is het als consument lastig te weten wat nu gezonde voeding is.

Melk bijvoorbeeld, is melk de witte motor, goed voor je botten of ...? En light-producten, helpen die nu om af te vallen of word je er juist dikker van? Wil je weten welke voedingsmiddelen wel en niet gezond zijn voor je lijf en waarom dat zo is?

Marjoleine Bravenboer
Marjoleine Bravenboer is klassiek homeopaat in Hapert. Naast homeopathie heeft ze een grote passie voor de orthomoleculaire geneeskunde. Hierin wordt precies onderzocht wat verschillende stoffen in het lichaam doen, welke functies ze hebben en wat er gebeurt als er tekort of teveel van is.
Tijdens de lezing vertelt Marjoleine welke effecten verschillende voedingsmiddelen op je lichaam hebben. In makkelijk te begrijpen taal, legt ze uit hoe het lichaam in elkaar steekt en wat er precies gebeurt onder invloed van o.a. melk, chocola, gluten, vloeibare bakproducten, zonnebloemolie, noten, pinda's, suiker en zoetstoffen (light-producten).
Het belooft een heel interessante avond te worden, waardoor er heel anders tegen voeding aan gekeken wordt.


Reserveren
De lezing is op dinsdag 16 april van 19.30 tot 21.30 uur. De toegang is gratis. Wees verzekerd van een plek en reserveer een gratis ticket via de agenda van www.bibliotheekdekempen.nl.

KennisMakers
Deze lezing is onderdeel van KennisMakers. Heb jij ook een jarenlange passie of specifieke kennis op een bepaald gebied wat je graag wilt delen met anderen? Word dan KennisMaker in de Bibliotheek. Meld je aan via kennismakers@bibliotheekdekempen.nl

 

De Houtwinkel Bladel 8-6-2017

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

De Laat Slaapexpert | Dé beddenspeciaalzaak in de regio
SBP Outdoor Bergeijk Witrijt
Profile Bito De Fietsspecialist Bladel
Knegtmans Advocaten & Mediators Bladel
Reijnders & Partners Bladel
Yoga docent - Ankie Pluim - Bergeijk, Luyksgestel