Alles van Bladel
Bekijk de agenda
< april 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
14
 
 
1
2
3
4
5
15
6
7
8
9
10
11
12
16
13
14
15
16
17
18
19
17
20
21
22
23
24
25
26
18
27
28
29
30
 
 
 

De NightCats BigBand uit Eersel is op zoek naar een toetsenist en trombonist.

De NightCats BigBand uit Eersel is op zoek naar een toetsenist en trombonist.
Eersel Geplaatst 19 januari 2019

Als je aan swingende jazz denkt dan komt een bigband als eerste in je gedachten en dit swingende Eerselse orkest laat graag zien dat zij met de tomeloze big band-energie een feestje weten te bouwen! De NightCats zorgt voor danskriebels, vrolijkheid, nostalgie en laat sowieso overal de zon schijnen.

Met speciaal geschreven arrangementen heeft deze BigBand al eerder laten zien niet alleen maar sfeermakers te zijn op festivals en feesten, maar ook heel goed een swingend avondvullend concert te kunnen bieden voor een kritisch luisterend publiek in de schouwburg of theater.

Het brede basisrepertoire van deze band bestaat uit lekkere jazzy bewerkingen van hedendaagse muziek met niet altijd voor de hand, maar wel altijd goed in het gehoor, liggende eigen arrangementen. Zeker niet het standaard bigband repertoire dat we overal tegen komen!

De energie spat er van af. Het vonkt, schuurt, swingt en kraakt en dan is er ineens een prachtige ballad met een altsax solo. Lyrisch, soulfull en daadkrachtig. Je voelt de inspiratie die de muzikale leider Patrick Schmidt weet over te brengen op de band.

Repetities zijn wekelijks op woensdagavond van 20:00 tot 22:30 uur in SCC De Muzenval in Eersel. Om een indruk te krijgen van de band: kijk naar het filmpje op onze website.

De krant omschreef het orkest enkele jaren terug al als de meest swingende band van de Brabantse Kempen. Ze spelen natuurlijk veel in de Kempen maar ook daarbuiten met een grote variëteit in excellente solisten. De bandleden zelf zijn stuk voor stuk enthousiaste solisten en ensemble-spelers en in menig geval actief in meerdere orkesten in de regio.

Belangstelling ? Kom vrijblijvend eens kijken (en luisteren) of neem contact op met Mario van Leeuwen, T: 0651186294 of bestuur@nightcats.nl

 

 

De Houtwinkel Bladel 8-6-2017

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

De Laat Slaapexpert | Dé beddenspeciaalzaak in de regio
Allesvan Bladel, Casteren, Hapert, Hoogeloon en Netersel voor verenigingen
Bij De Neut Westerhoven Bergeijk
Yoga docent - Ankie Pluim - Bergeijk, Luyksgestel
Teurlings-De  Mulder Diervoeders en Tuinartikelen Casteren
SBP Outdoor en De Negende Zaeligheyt in Bergeijk Witrijt