Alles van Bladel
Bekijk de agenda
< maart 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
9
 
 
 
 
 
 
1
10
2
3
4
5
6
7
8
11
9
10
11
12
13
14
15
12
16
17
18
19
20
21
22
13
23
24
25
26
27
28
29
14
30
31
 
 
 
 
 

Lezing / Workshop Stralend Hartje 22 mei in Bibliotheek Bladel

Lezing / Workshop Stralend Hartje 22 mei in Bibliotheek Bladel
Bladel Geplaatst 4 mei 2019

Sanne Gooskens - Cox leest voor uit haar prentenboek Stralend Hartje en maakt met kleuters hun eigen herinneringsschatkist op woensdagmiddag 22 mei in Bibliotheek Bladel.

Stralend Hartje
Sanne Gooskens - Cox uit Bladel heeft het prentenboek ‘Stralend Hartje' geschreven om haar dochtertje en andere kinderen te helpen in hun rouwverwerkingsproces.
Het verhaal is op een kindvriendelijke manier geschreven en heeft kleurrijke prenten met enkele verwerkingsopdrachten. Zo kunnen kinderen de gebeurtenis een plekje geven en met een fijn en warm gevoel terugdenken aan de persoon die zij moeten missen.
Tijdens deze middag zal Sanne uit het prentenboek voorlezen en met de kinderen aan de slag gaan om hun eigen herinneringsschatkist te maken. Deze kunnen ze vervolgens vullen met mooie herinneringen aan hun dierbare.

Sanne Gooskens - Cox
Sanne Gooskens - Cox (1986) groeide op te Bladel, in een liefdevol en hecht gezin. In 2015 is Sanne getrouwd met Roel, ze kregen een dochter Evi. Op 26 januari 2018 heeft zus Marieke (33) na een lange en uitzichtloze strijd gekozen om zelf uit het leven te stappen. De twee zussen waren onafscheidelijk.
Sanne ontdekt dat creativiteit onmisbaar is om deze gebeurtenis te kunnen verwerken. Het resultaat is dit prentenboek, waarmee de schrijfster haar dochtertje, andere kinderen en verzorgers wil helpen bij hun proces.
Deze middag staat in het teken van rouwverwerking bij kinderen in het algemeen, bijvoorbeeld opa, oma, hond, het gaat niet over het stukje zelfdoding.

Marjo van Herk
Marjo van Herk, van BUUTVRIJ, is deze middag aanwezig als vraagbaak voor ouders/verzorgers omtrent rouw en verliesbegeleiding bij kinderen.

Welkom
Deze middag wordt in samenwerking met Cultuurplaza de Kempen georganiseerd en is bedoeld voor kleuters van 4 tot 7 jaar en hun ouders/verzorgers die te maken hebben met rouw om het verlies van hun dierbare. Ze zijn welkom op woensdagmiddag 22 mei om 14.00 uur in Bibliotheek Bladel. De middag zal tot 15.30 uur duren. De toegang is gratis en er zijn maar 15 plaatsen beschikbaar. Wees verzekerd van een plek en reserveer een gratis ticket via de agenda van www.bibliotheekdekempen.nl

 

De Houtwinkel Bladel 8-6-2017

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Yoga docent - Ankie Pluim - Bergeijk, Luyksgestel
Reijnders Accountants Adviseurs.
Stichting Het Kompas
De Leest tegels en tegelwerken Bladel
Profile Bito De Fietsspecialist Bladel
Teurlings-De  Mulder Diervoeders en Tuinartikelen Casteren