Alles van Bladel
Bekijk de agenda
< januari 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
 
 
1
2
3
4
5
2
6
7
8
9
10
11
12
3
13
14
15
16
17
18
19
4
20
21
22
23
24
25
26
5
27
28
29
30
31
 
 

Bladella maakt gehakt van DBS

Bladella maakt gehakt van DBS
Bladel Geplaatst 25 november 2019

Een wedstrijd met diverse gezichten. Het eerste kwartier kwam volledig voor rekening van Bladella. Daarna kwam DBS goed terug en zagen we twee gelijkwaardige ploegen.

Tenminste tot de 38ste minuut. Ruud van Breemen van DBS moest ( al dan niet terecht ) het veld verlaten en op slag veranderden de kansen.
Bladella profiteerde optimaal van het numerieke overwicht en de uitslag had nog veel groter kunnen uitvallen als niet al te gemakzuchtig met de vele kansen was omgesprongen.
De wedstrijd werd geopend door de vlotte mascotte Floor Fiers ( dochter van...), die de Bladella-spelers het goede voorbeeld gaf. Geert van Overbeek had er zin in en verstuurde de eerste minuten diverse mooie passes naar de buitenspelers. Waar de Schippersmannen het eerste kwartier vergaten te scoren, was het DBS, dat de score opende. De snelle Tim v.d. Velden bekroonde het goed voorbereidend werk van uitblinker aan DBS-zijde Djes Koekendorp. 0 - 1. We schreven minuut 21. Lang bleef die stand niet op het scorebord. They Lauwers verzorgde een voortreffelijke voorzet waaruit Stijn Wouters de gelijkmaker kon produceren. 1 - 1. De meestal stabiele Jesper v. Erkel had zijn handen vol aan voornoemde Koekendorp, maar bleef toch dikwijls fier overeind. Even later sloeg bij DBS de vlam in de pan. Minuut 32: Niels Krekels scoort de 2 - 1. Grensrechter vlagt. Scheids fluit niet; staat op èèn lijn met de verdediging. Dus doelpunt. Commentaar van DBS-spelers. Vijf minuten later: nog steeds commentaar. Dus vrije trap. Randje zestien. Anel schiet keurig in. Keeper lost. Tom Maas profiteert. 3 - 1. Ruud van Breemen van DBS rood! Wedstrijd kantelt. Nog voor de pauze kansje Krekels . 4 - 1.

De thee had nog maar amper zijn werk gedaan of de volgende goal lag alweer in het netje: 5 - 1 door de tweede van Stijn Wouters na een intelligent lobje. Intussen was Cas Vosters de plaats komen innemen van goalgetter Niels Krekels. Cas weet de weg naar de goal meestal vrij makkelijk te vinden. Nauwelijks vijf minuten in het veld zorgde hij voor de 6 - 1 op het scorebord en een halve minuut later met een buitenspeldoelpunt voor de volgende goal. Op het hele uur wist DBS haar tweede goal binnen te tikken na nonchalance in de blauwwitte verdediging. 6 - 2 Doelpuntenmaker was Djes Koekendorp. Bij de thuisclub werden Tom Maas en Anel Selimovic vervangen door Bob Michiels en Huib Liebregts. Bij DBS kwamen Dylan van Dinter en Rik de Wit in de plaats van Edwin Riestra en Marijn van Asten. Het laatste half uur was er van tactiek allang geen sprake meer. Het ging er vooral om wie er waarom en wanneer zou scoren. Vandaar gingen er veel ballen die normaal doelpunten zouden opleveren, nu verloren. Begrijpelijk maar jammer. Wel mooi dat de jonge Huib Liebregts in minuut 88 nog de 8 - 2 kon scoren. Met enige zorgvuldigheid had het dozijn doelpunten makkelijk gehaald kunnen worden, maar met deze uitslag zal heel Bladella tevreden zijn.

Volgende week wacht PSV en dat is waarschijnlijk andere koek.

De Houtwinkel Bladel 8-6-2017

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Stichting Het Kompas
Profile Bito De Fietsspecialist Bladel
Reijnders Accountants Adviseurs.
Kappers: Interline Haarmode Bladel
Sanidrome van de Ven Badkamers Knegsel
De Houtwinkel Bladel