Alles van Bladel
Bekijk de agenda
< april 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
14
 
 
1
2
3
4
5
15
6
7
8
9
10
11
12
16
13
14
15
16
17
18
19
17
20
21
22
23
24
25
26
18
27
28
29
30
 
 
 

PSV – Bladella, mooie partij maar geen doelpunten

PSV – Bladella, mooie partij maar geen doelpunten
Bladel Geplaatst 2 december 2019

Zowel PSV als Bladella zochten graag de aanval. Dat gebeurde in een hoog tempo waardoor een aantrekkelijke wedstrijd ontstond. Met de uitslag konden partijen wel tevreden zijn hoewel doelpunten het geheel nog mooier hadden gemaakt.

Na een aftastend begin met meer balbezit voor Bladella was het eerste gevaarlijke moment voor PSV. Een voorzet van rechts kwam laag voor de goal waar twee spelers klaar stonden om te scoren. Doelman Stan van den Berg reageerde attent en pakte de bal voor de schoenen van de PSV-ers weg. De gastheren werden daarna sterker. Met name de middenvelders verrichtten veel loopwerk en strooiden met zuivere passes. De verdediging van de Schippersmannen had de voorwaartsen van de gastheren echter stevig in de greep.
Na een half uur spelen kwamen er kansen voor Bladella. Cas Vosters kopte een voorzet van Ibou Bot te zacht in om gevaarlijk te zijn. Een afstandsschot van Geert van Overbeek werd subliem door de uitblinkende PSV-doelman Szymon Mlodak tot hoekschop verwerkt.

De tweede helft begon met een offensief van PSV. Een kopbal van Mike Hovestadt scheerde rakelings over het doel en in een identieke situatie, even later, redde doelman Stan van den Berg. Direct daarna moest Jesper van Erkel redding brengen door een bal van de doellijn te halen. PSV had in deze fase de betere spel zonder verdere kansen te creëren. De krachten schenen bij de gastheren langzaam te verminderen terwijl de Bladellamannen nog reserves hadden voor een slotoffensief. Stijn Wouters was inmiddels vervangen voor Bart de Jong en Thijn Schoenmakers kwam in het veld voor Ibou Bot. Het offensief werd ingeleid door een schot van Niels Krekels dat goed werd verwerkt door doelman Mlodak. Een goede scoringskans voor Cas Vosters eindigde met de bal die over het doel vloog. PSV moest terug en hopen op uitvallen via de spitsen Hovestadt en Gjoka. In een mêlee van verdedigers kreeg Cas Vosters de beste scoringskans van de wedstrijd. Zijn inzet ging echter over het doel. Een vijftal minuten later werd een inzet van dezelfde speler goed verwerkt door doelman Szymon Mlodak. In de laatste minuut scoorde Niels Krekels maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. De laatste kans kwam in blessuretijd tot stand toen de PSV-goalie bij het uittrappen buiten het strafschopgebied kwam waardoor een vrije trap van Bladella ontstond. De bal kwam echter terecht in brede muur van PSV-spelers. Daardoor bleef de brilstand gehandhaafd. Het was een goede en temporijke wedstrijd waarbij scheidsrechter Van der Zwam geen kaarten behoefde te tonen.

Komende zondag krijgen de Schippersmannen bezoek van SBC uit Son en Breugel. Voor deze wedstrijd geldt de winteraanvangstijd van 14:00 uur. Op tijd aanwezig zijn dus.

De Houtwinkel Bladel 8-6-2017

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Kappers: Interline Haarmode Bladel
Reijnders Accountants Adviseurs.
Sanidrome van de Ven Badkamers Knegsel
De Houtwinkel Bladel
Restaurant Woest Westerhoven