Alles van Bladel
Bekijk de agenda
< april 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
13
 
 
 
 
 
 
1
14
2
3
4
5
6
7
8
15
9
10
11
12
13
14
15
16
16
17
18
19
20
21
22
17
23
24
25
26
27
28
29
18
30
 
 
 
 
 
 

Avanti-Turnivo eindigt seizoen in top 10 van Nederland

Avanti-Turnivo eindigt seizoen in top 10 van Nederland
Bladel Geplaatst 10 juli 2017

De Kempische turnvereniging komt al jaren met haar senioren uit in de hoogste drie divisies van de Nederlandse wedstrijdsport. Afgezien van de eredivisie wel te verstaan. In de individuele ranglijst staan jaarlijks de betere senioren van de club vermeld en finaleplaatsen op het Nederlands Kampioenschap zijn geen uitzondering. Deze week publiceerde het tijdschrift Turnsupporter voor het eerst de ranglijst van de Nederlandse clubs. De punten van de beste vier senior turnsters tellen mee voor deze ranglijst. Avanti-Turnivo staat hierin vermeld op de 9e plaats.

De punten voor de Kempische club, die traint in Reusel, werden behaald door Amber van Oort, Lotte de Graaf, Karin van Sprang en Romee van Kroonenburg. Samen behaalden de dames 146 punten. Dit totaal bracht de club op die 9e plaats. Een resultaat waar de club trots op is, als je de berichten op hun facebook pagina mag geloven. Het resultaat is vooral te danken aan het feit dat de club in verhouding met andere club veel senioren weet te behouden.
Individueel eindigden de dames in de Nederlandse ranglijst als volgt; Amber van Oort 34e. Lotte de Graaf 43e, Karin van Sprang 53e en Romee van Kroonenburg eindigde dit seizoen als 67e. Ondanks dat er individueel geen medailles werden behaald kijkt de club met een goed gevoel terug op het afgelopen seizoen.
Ook recreatief verbreed
De club kijkt niet alleen met een goed gevoel terug op haar selecties. Ook op het recreatieve vlak heeft de club afgelopen seizoen stappen gezet. Zo behaalden de eerste kleuters hun officiële nijntje beweegdiploma en zijn beweegprogramma's voor volwassenen en ouderen ontwikkeld. Mede hierdoor geeft de club inhoud aan haar streven om sportief bewegen, gebaseerd op de gymsport, aan te bieden voor iedereen. Afgelopen week waren de laatste trainingen voor de leden. De eerste week van september beginnen de trainingen weer. Meer informatie over het sportaanbod en gratis proeflessen vindt u op www.avanti-turnivo.nl

 

 

De Houtwinkel Bladel 8-6-2017

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Yoga docent - Ankie Pluim - Bergeijk, Luyksgestel
De Leest tegels en tegelwerken Bladel
Van Voskuijlen & Koekkoek Notarissen Bladel
Van den Berg Elektro B.V. Bladel
Flow Sleeping Bladel
Vosters-Pulles Netersel - Containers Grond- en Sloopwerker, Straatwerk en Laseregalisatie