Alles van Bladel
Bekijk de agenda
< juli 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
 
 
 
 
 
 
1
27
2
3
4
5
6
7
8
28
9
10
11
12
13
14
15
29
16
17
18
19
20
21
22
30
23
24
25
26
27
28
29
31
30
31
 
 
 
 
 

Bladella maatje te groot voor Nieuw Woensel

Bladella maatje te groot voor Nieuw Woensel
Bladel Geplaatst 2 oktober 2017

Met een duidelijke 1-6 zege revancheerden de Schippersmannen zich voor de ongelukkige start van de competitie. Nieuw Woensel bleek een tegenstander tegen wie die valse start rechtgezet kon worden. Met drie doelpunten van Niels Krekels en evenveel van Stijn Wouters liet de jeugd weten dat ze kwaliteit in de ploeg brengen.

Na een aftastend begin was al snel duidelijk dat het middenveld in handen zou zijn van de Bladella en ook de voorwaartsen zich zeer duidelijk konden manifesteren. Een schot van Anel Selimovic kon nog worden gekeerd. Toen echter diezelfde speler een hoekschop perfect op het hoofd legde van Stijn Wouters betekende dat toch de 0-1. Bladella dicteerde de wedstrijd. Doelman Stan van de Berg van de gasten moest in de eerste helft slechts eenmaal in actie komen. Dat was bij een doorbraak van Tarik Ousalah. De Bladellavoorwaartsen bleken veel sneller te zijn dan hun directe tegenstanders. Na twintig minuten spelen profiteerde de goed spelende Niels Krekels van een misverstand in de Woenselse verdediging en liet 0-2 aantekenen. Daarna stond de paal tot tweemaal toe een verder oplopen van de stand in de weg. In de periode die volgde ontpopte Anel Selimovic zich als prima aangever en Niels Krekels als perfecte afronder. De rust werd bereikt met een ruime 0-4 voorsprong voor de gasten door twee doelpunten van de Bladellaspits. Na een half uur speeltijd moest Bladella-aanvoerder Max Jansen geblesseerd het veld verlaten en zich laten vervangen door Mark Hendriks. Bij Nieuw Woensel werd Jesse Kawamala vervangen door goed invallende Rheda Bekkali om meer aanvallende impulsen te brengen.

Direct na rust trachtte Nieuw Woensel de bakens te verzetten. Geholpen door het feit dat de linies van Bladella verder uit elkaar speelden, kon de thuisploeg een offensief creëren zonder dat er direct doelgevaar ontstond. Met de uitvallen was Bladella veel gevaarlijker. Een schot van Anel Selimovic werd goed gestopt door doelman Marco Looman. Maar toen Niels Krekels Stijn Wouters in scoringspositie bracht, kon ook hij de 0-5 niet voorkomen. Daarna kreeg Joep van de Ven nog een verjaardagscadeautje gepresenteerd maar hij verzilverde die niet. Voor het laatste kwartier kwam Jeroen Veron Cas Vosters vervangen. Op het spelbeeld was dit niet van invloed. De 0-6 kwam op het scorebord doordat alweer Niels Krekels collega Stijn Wouters vond en deze laatste onhoudbaar inschoot. In de laatste vijf minuten ontstonden er twee kansen voor Nieuw Woensel om de stand een beter aanzien te geven. Bij de eerste kon doelman Stan van de Berg reddend optreden, bij de tweede verschalkte Tarik Ousalah hem in de verre hoek. Daarmee redde hij de eer voor zijn ploeg. De jonge spelers van Bladella manifesteerden zich prima en lieten zien dat ze aan de selectie zeer veel toegevoegde waarde geven.

Komend weekend ontvangt Bladella op sportpark de Smagtenbocht buurman Hapert. De winnaar van dat duel gaat meedoen in de top. Men kent elkaars krachten en ambities; daardoor is het een duel om naar uit te zien.

De Houtwinkel Bladel 8-6-2017

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Perfect Fires open haarden en kachels Reusel
Kapper - Heerensalon Bladel
Kappers: Interline Haarmode Bladel
Esso Hapert - Eersel - Bladel
Reijnders & Partners Bladel
De Leest tegels en tegelwerken Bladel