Alles van Bladel
Bekijk de agenda
< juli 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
 
 
 
 
 
 
1
27
2
3
4
5
6
7
8
28
9
10
11
12
13
14
15
29
16
17
18
19
20
21
22
30
23
24
25
26
27
28
29
31
30
31
 
 
 
 
 

Heren VC Bladel goed op dreef

Heren VC Bladel goed op dreef
Bladel Geplaatst 2 oktober 2017

In de tweede wedstrijd van het seizoen traden de Bladelse heren in XSport aan tegen Unitas uit het pittoreske Boekel. Alle vakantiegangers waren weer aangesloten, waarmee Bladel in voltallige selectie aan de wedstrijd kon beginnen. De eerste set ging voor beide partijen fel van start. Unitas had een overtuigende aanvalslini, maar Bladel zette daar een goede verdediging tegenover met onder andere Marc van de Velden en Bas Jansen. Een gelijkopgaande strijd tot halverwege de set.

Een prima serviceserie van Roel van Beers en aansluitend van Joris Raaijmakers, in combinatie met oplettend veldspel, zorgde voor een eindsprint aan Bladelse zijde en een overwinning in de eerste set.

Het spel van Bladel ontwikkelde zich in de tweede site positief. De spelverdeler van Unitas was gemakkelijk te lezen en de variatie was ver te zoeken. Door prima serveerwerk van Bladelse kant, conform opdracht van traineer Teppy van Sambeeck, wist Bladel de tegenstander goed onder druk te houden. Door het toepassen van de "dubbele wissel" met Pieter Weijs en Martijn Heesterbeek, werd de blokkering op sterkte gehouden. De tegenstander werd gemakkelijk opgerold, 2-0 voor Bladel.

Met vakantiegangers Rene Klomp en Remco Stalpers aan de start begon Bladel aan de set. Met een wisseling van spelverdeler bij Unitas en een goede servicedruk, had Bladel het moeilijk in het begin van de set. Met een 14-11 tussenstand werden wat wissels toegepast maar die hadden niet het gewenste resultaat. Ondanks het voornemen om de wedstrijd op slot te gooien, ging Unitas aan de haal met de setwinst.

Het slordige spel van Bladel duurde voort in de 4e set. Ondanks een goede eindsprint van Bladel, ging ook deze site verloren en moest een 5e set gespeeld worden om een winnaar uit te kunnen roepen. De heren van Unitas waren hier ervaringsdeskundig in, zij wonnen immers een weekje eerder al een beslissende set. Bladel heeft echter een prima moyenne op haar palmares als het gaat om vijfsetters, de heren begonnen dan ook vol vertrouwen aan deze set.

Unitas trad aan met de spelverdeler uit de eerste twee sets en Bladel zette direct druk. Dat resulteerde in een snelle voorsprong, die geen moment in gevaar is gekomen. Gedecideerd werd de 5e set binnengehaald, mede door een paar slimme ballen van vaste invalkracht Martijn Heesterbeek. Tweede winst op rij, een prima seizoensstart van de Bladelse heren in een voor hen nieuwe competitie.

Volgende week gaan de heren op bezoek in Cuijk, waar ze op zoek gaan naar hun 3e overwinning. Ook deze wedstrijd zal weer de verlichte combiregeling van toepassing zijn voor de supporters, daar elke wedstrijd op Cuijkse bodem te boek staat als een risicowedstrijd. Uiteraard is de wedstrijd ook live te volgen via os betaalkanaal op YouTube!

 

De Houtwinkel Bladel 8-6-2017

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Perfect Fires open haarden en kachels Reusel
Van den Berk en Loonen uitvaartzorg - Bladel en Eersel
Van Voskuijlen & Koekkoek Notarissen Bladel
Van den Berg Elektro B.V. Bladel
Stichting Het Kompas
Engels Assurantiën Eindhoven