Alles van Bladel
Bekijk de agenda
< juli 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
 
 
 
 
 
 
1
27
2
3
4
5
6
7
8
28
9
10
11
12
13
14
15
29
16
17
18
19
20
21
22
30
23
24
25
26
27
28
29
31
30
31
 
 
 
 
 

VC Bladel heren 1 zet hun winnende reeks voort!

VC Bladel heren 1 zet hun winnende reeks voort!
Bladel Geplaatst 9 oktober 2017

De mannen van VC Bladel mochten in hun derde wedstrijd afreizen naar Cuijk om hun kracht te meten met de heren van VC Volt. Alle variabelen waren geprepareerd, batterijen maximaal opgeladen.

Set 1 werd aangevangen en in de aftastende fase begon Bladel goed en nam een voorsprong. Echter daarna was het passend wisselvallig en de servicedruk werd minder waardoor de tegenstander hun massa omgezet kregen in punten en voor kwamen. De foutenlast werd niet minder en dit resulteerde in setverlies, 25-19.

 

Overtuigd dat we gebruik konden maken van de wisselstroom werd set 2 begonnen met dezelfde basis. De collectieve energie werd verhoogd en Bladel kon hun eigen spel gaan spelen en dat kwam er ook! De goede passing, verbetering in servicedruk en aanvalskracht zorgde voor een ruime voorsprong. Aan het einde van de set ging het bimetaal beide kanten op en werd deze besloten als winst voor Bladel, 17-25.

Set 3 werd gestart met 1 wisseling, namelijk Pieter Weijs als spelverdeler. De heren konden niet meteen hun spel van set 2 vinden waardoor de tegenstander voorsprong kon nemen. De scheidsrechter van dienst was erg alert op opstellingsfouten helaas miste hij de mindere techniek van de 2e spelverdeler aan de kant van VC Volt. In het midden van de set waar Bladel inmiddels een flinke achterstand opgelopen had kwam er een lange servicereeks van René Klomp die tot stand werd gebracht door goede servicedruk en goede blokkering van oa Roel van Beers en Remco Stalpers. Daarnaast was iedereen in de verdediging erg alert, team effort! De flinke achterstand werd omgebogen in een voorsprong aan het einde van de set. Ook al kwam VC Volt nog aardig dichtbij, de set ging naar Bladel, 21-25.

Set 4 mocht Joris Raaijmakers starten aan de missie om dit de laatste set te laten worden. Irritaties liepen op mbt de mindere, niet bestrafte techniek van de tegenstander en daarnaast werd het goede spel niet meteen terug gevonden. De directe punten werden lastiger, echter was de energie zeer sterk onderling, de generator werd meermaals aangesproken in lange rallies met resultaat! Aan het einde liep VC Volt toch uit en keken we tegen een achterstand van 22-20 aan. Ondertussen was Martijn Heesterbeek al in de wedstrijd gekomen en de heren gingen niet voor een 5-setter. De heren trokken het gelijk en kwamen zelfs voor naar 22-23. Spanning alom op 24-24, maar de heren sleepten het binnen, 24-26 en een 3-1 overwinning waardoor ze nu koploper zijn.

Zaterdag de 14e oktober gaat het festijn verder tegen Bedovo HS1, het correspondentieadres is weer de thuisbasis X-Sport in Bladel. Dit keer om 20:00, u bent weer welkom!

 

De Houtwinkel Bladel 8-6-2017

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Van Voskuijlen & Koekkoek Notarissen Bladel
Van Avendonk Verhuur -  containers, grondwerken, sloopwerken, egaliseren, Reusel - Lage Mierde
Restaurant Woest Westerhoven
De Houtwinkel Bladel
Bij De Neut Westerhoven Bergeijk
Sanidrome van de Ven Badkamers Knegsel