Alles van Bladel
Bekijk de agenda
< december 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
48
 
 
 
 
 
1
2
49
3
4
5
6
7
8
9
50
10
11
12
13
14
15
16
51
17
18
19
20
21
22
23
52
24
25
26
27
28
29
30
1
31
 
 
 
 
 
 

Politieke Vooruitblik

Politieke Vooruitblik
Bladel Geplaatst 11 maart 2018

Op woensdag 21 maart 2018 kunnen alle inwoners van de gemeente Bladel hun 4-jaarlijkse invloed weer uitoefenen op de lokale politiek. Door uw stem uit te brengen bepaalt u wat er de komende jaren gaat gebeuren. Althans voor een deel. Geen enkele partij wordt hopelijk zo groot dat ze meer dan de helft van de zetels hebben en alles zelf kunnen bepalen. Een goede verdeling is absoluut beter. Maar of je met 2, 3 of 4 partijen moet regeren maakt wel degelijk verschil. Hoe meer partijen aan het roer, des te meer compromissen.

U heeft hier invloed op: in de eerste plaats door te gaan stemmen, thuisblijven is zonde van de kans invloed te nemen. Maar ook omdat u stemt op een mens, een mede inwoner in onze mooie gemeente Bladel. Iemand die u kunt aanspreken en vragen te helpen. Daarom zitten mensen in de gemeenteraad of in een commissie, om inwoners te helpen als ze ergens niet uit komen. Althans, zo zou het moeten zijn!

Bladel Transparant heeft dit hoog in het vaandel staan, er zijn voor onze inwoners!

Bij de laatste verkiezingen in 2014 haalden we meer stemmen dan ooit sinds het bestaan van Bladel Transparant, maar werden we door de VHP en het CDA buiten de gedoodverfde coalitie gehouden. Wanneer we 16 stemmen meer hadden gehad, hadden we 4 zetels gehad en waren we sterker de onderhandelingen in gegaan. Elke stem telt zo blijkt maar weer, dus de oproep is duidelijk: laat uw stem niet verloren gaan! (en stem bij voorkeur op Bladel Transparant)

Ons verkiezingsprogramma is transparant zoals verwacht mag worden van een lokale politieke partij, maar we zijn ook flexibel. Niemand kan 4 jaar vooruit kijken en we blijven dan ook luisteren naar alle inwoners van de gemeente Bladel.

De komende jaren zijn heel belangrijk voor onze gemeente, blijven we zelfstandig of niet. En in welke vorm gaan we dan door? Om die keuze te kunnen maken is het ontzettend belangrijk dat er een lokale partij in de coalitie zit die de belangen van alle inwoners behartigt. Geen partijen die slechts voor 1 kern opkomen of aan de hand van hun landelijke moederpartijen lopen. Een partij met een hoog GBV ( gezond Blaals verstand) gehalte, die altijd aan het belang van de inwoners zullen denken.

Bladel Transparant dus, een ECHTE lokale partij die er voor ALLE inwoners is.

U kunt in 2018 het verschil maken: stem met je verstand, stem Bladel Transparant,


Bladel Transparant

 

De Houtwinkel Bladel 8-6-2017

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Sanidrome van de Ven Badkamers Knegsel
Knegtmans Advocaten & Mediators Bladel
Yoga docent - Ankie Pluim - Bergeijk, Luyksgestel
Van Voskuijlen & Koekkoek Notarissen Bladel
Stichting Het Kompas
Vrijwilligersbureau Bladel