Alles van Bladel
Bekijk de agenda
< maart 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
9
 
 
 
 
1
2
3
10
4
5
6
7
8
9
10
11
11
12
13
14
15
16
17
12
18
19
20
21
22
23
24
13
25
26
27
28
29
30
31

Bladella heeft maar een helft nodig voor de overwinning

Bladella heeft maar een helft nodig voor de overwinning
Bladel Geplaatst 11 maart 2018

Terwijl het voor de thee een gezapige wedstrijd was, waarin DBS niet voor de thuisclub onder deed, was de metamorfose na rust groot. Als alle kansen waren benut, zou er een hele andere score op het bord staan, dan de 2 - 0.

Waar de verdediging wederom weinig weggaf, waren de aanvallers niet zo scherp ingesteld. De Meerhovenaren waren niet in staat om het Schippersmannen moeilijk te maken; een reguliere overwinning.
Na wat voorzichtig heen en weer geschuif van een voorzichtig aanvallend DBS, moesten de toeschouwers tot de 20ste minuut wachten, toen er plotseling drie aanvallers van de thuisclub vrij voor het vijandelijke doel stonden, waarvan er een de bal had. Logischerwijs verwacht dan eenieder een doelpunt. Helaas zagen ze de bal aan de verkeerde kant van de paal over de achterlijn rollen. Na een gele kaart voor de onopvallende "ster" Adil Ramzi, kreeg Stijn Wouters een prima kans om de blauwwitten op voorsprong te koppen, maar.....Het moet gezegd dat DBS door toedoen van Spruyt en Weijers ook gevaarlijk konden worden, wat echter niet leidde tot echte kansen. Wat er in de rust in de kleedkamer is gezegd en afgesproken zullen we nooit weten maar een totaal ander, aanvallender team wist de tegenstander volledig aan banden te leggen. Dat er nog steeds geen goals vielen was een wonder. Natuurlijk verdedigde de tegenstander goed, maar dat de Bladellamannen de bal er niet in kregen, was een mirakel. De verrassend sterke Bart de Jong soleerde diverse malen door de verdediging en bereidde enkele mooie aanvallen voor. Steeds zonder resultaat. De bijna foutloos spelende Pim van Erp voorzag de voorwaartsen met goeie passes, Tom Maas, de latere Man of the Match was achterin de baas en de vrije trappen van Anel Selimovics waren best gevaarlijk. En toen, dus toch. Wachten tot de 77ste minuut. Het kon ook niet uitblijven. Bart de Jong werd na weer zo'n solo neergelegd. Weer zo'n vrije trap van Anel. Rob Wouters stond op de juiste plaats om de bal via zijn hoofd in het doel te laten verdwijnen 1 - 0. Twee minuten later een open kans op de tweede treffer, maar Cas Vosters weet zelf waarschijnlijk ook niet hoe hij de bal er niet in kon krijgen. Enkele jeugdige talenten kregen nog een kansje zich in de kijker te spelen: Tim Beerens, Roy Vosters en Bob Michiels. De tweede treffer kwam in de 86ste minuut op het scorebord via een kopbal van Tom Maas. De derde treffer zou voor Cas Vosters een beloning zijn geweest voor zijn sterke spel, maar hij werd net voor tijd teveel gehinderd om goed te kunnen afronden. Mascotte Daan Smeets zag dat het goed was. Ook mag weleens worden gezegd dat scheidsrechter Elbersen nauwelijks op een foutje was te betrappen; hij floot een puike wedstrijd.

Volgende week de belangrijke wedstrijd tegen de Valkenswaardse bosuilen.

De Houtwinkel Bladel 8-6-2017

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Knegtmans Advocaten & Mediators Bladel
Bij De Neut Westerhoven Bergeijk
Sanidrome van de Ven Badkamers Knegsel
Allesvan Bladel, Casteren, Hapert, Hoogeloon en Netersel voor verenigingen
Restaurant Woest Westerhoven
De Houtwinkel Bladel