Alles van Bladel
Bekijk de agenda
< december 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
48
 
 
 
 
 
1
2
49
3
4
5
6
7
8
9
50
10
11
12
13
14
15
16
51
17
18
19
20
21
22
23
52
24
25
26
27
28
29
30
1
31
 
 
 
 
 
 

Bladella vecht zich naar zoveelste gelijkspel.

Bladella vecht zich naar zoveelste gelijkspel.
Bladel Geplaatst 26 november 2018

EFC deed zich veel tekort, terwijl Bladella de graspollen uit de grond knokte. De 2 - 2 uitslag weerspiegelde geenszins de veldverhouding. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de thuisclub zeker niet ontevreden kon zijn over de puntendeling.

Het tactisch en technisch sterke EFC kwam al na 3 minuten op 1 - 0 toen Joni Hooyen een corner keurig en snoeihard inkopte. Amper een minuut later had de score al verdubbeld kunnen worden toen Jesse van Gerwen vergat om te scoren. Al voor het eerste kwartier om was tekende Stijn Wouters voor de 1 - 1 middels een vrije trap vanaf 20 meter. De keeper moest kansloos toezien hoe de bal in de verre hoek verdween. Het thuispubliek mocht niet mopperen toen in minuut 16 eerst Nick Vermeiren een doelpunt voorkwam en daarna de bal net over de lat ging. Toch kwam de Eerselse voorsprong drie minuten later tot stand. Weer was het Joni Hooyen, die volkomen terecht , na een prima aanval, keeper Vermeiren verschalkte 1 - 2. EFC heerste en Bladella kwam nauwelijks aan voetballen toe. Met erg goed positiespel onder leiding van regisseur Mike Thijssen was EFC de baas op het veld. Bladella beperkte zich louter tot verdedigen en probeerde met lange ballen, de voorwaartsen te bereiken. En zo kon Bart de Jong warempel in minuut 38 met een knalhard schot te paal teisteren. EFC deed zichzelf ernstig tekort dat het de voorsprong niet verder uitbouwde. Zo werd de eerste helft afgesloten met een nipte voorsprong voor een knap spelend EFC.

Meteen na de thee was er een bijna-goal van Ibou Bot die ondanks zijn enorme sprongkracht toch net niet bij de bal kon. In minuut 54 verruilde Rob Verstappen het veld voor Joost de Haas. Een foutje van Ibou Bot betekende een vrije kans voor EFC, maar helaas kon deze niet worden verzilverd. Anel Selimovic en Niels Krekels kwamen bij Bladella in het veld voor Bob Michiels en They Lauwers. EFC bleef druk zetten en Bladella kwam er maar sporadisch uit. Een stormvloed van corners leidde tot niets. Tot overmaat van ramp werd Bladella ook nog getracteerd op een penalty; in minuut 70 bleef Nick Vermeiren echter de baas in de confrontatie met Jeroen Hakkens. En toen was er de voetbalwet. Als je zelf niet scoort, dan......Op randje 16 een overtreding , een vrije trap, Anel Selimovic achter de bal, een zeker niet onhoudbaar schot, 2 - 2. En vijf minuten later was het bijna 3 - 2 toen Bart de Jong een knap schot loste, die de Eerselse goalie prima kon pareren. Bij EFC werd Anwar Janssen nog vervangen door Teun Neutkens. Voor even kon Bladella zich onttrekken aan de EFC-druk, maar moest het wel lijdzaam toezien hoe EFC sterker en sterker werd. Het was pompen of verzuipen, vrouwen en kinderen eerst. Stijn Wouters probeerde in minuut 87 een doorgebroken speler tegen te houden, maar de uitstekende leidende scheidsrechter dacht er toch anders over: rood, dus inrukken. De daaruit voortvloeiende vrije trap werd moeiteloos gekeerd door de latere Man of the Match Nick Vermeiren. In de resterende minuten probeerde EFC op allerlei manieren om toch nog met drie punten naar huis te kunnen, maar de Schippersmannen dachten daar toch anders over. Met hand en tand werd het gelijke spel verdedigd. Op basis van vechtlust terecht maar qua eerlijkheid zou een Eerselse overwinning toch wel gerechtvaardigd zijn geweest.

De Houtwinkel Bladel 8-6-2017

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Sanidrome van de Ven Badkamers Knegsel
Frans Soetens Woninginrichting Vessem
Profile Bito De Fietsspecialist Bladel
Flow Sleeping Bladel
Restaurant Woest Westerhoven