Alles van Bladel
Bekijk de agenda
< juni 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
22
 
 
 
 
 
1
2
23
3
4
5
6
7
8
9
24
10
11
12
13
14
15
16
25
17
18
19
20
21
22
23
26
24
25
26
27
28
29
30

Bladella houdt stand tegen koploper

Bladella houdt stand tegen koploper
Bladel Geplaatst 11 maart 2019

Onder weersomstandigheden, waarbij goed voetbal nauwelijks mogelijk was, heeft Bladella haar achtste gelijkspel behaald en bleef het voor de vierde wedstrijd achtereen ongeslagen, tegen koploper FC Eindhoven.

In de 87e minuut wist Geert van Overbeek de 1-1 te maken.
De zeer harde wind, die over lengte van het veld blies, was er de oorzaak van dat de toeschouwers twee heel verschillende speelhelften kregen voorgeschoteld.

FC Eindhoven heerste vanaf de eerste minuut. Hoewel beide teams nauwelijks tot combinaties kwamen, was FC Eindhoven met de wind in de rug duidelijk in het voordeel. Na 15 minuten had FC Eindhoven maar liefst 7 corners gehad, maar tot echt groot gevaar leidde dat nog niet. In minuut 17 was het wel raak en wist Abdelauoli Azamani met een hard diagonaal schot keeper Vermeiren te verschalken.
Bladella wist hier maar weinig tegenover te stellen en met kunst en vliegwerk werd er door Bladella uitverdedigd. Steeds maar weer kreeg de harde wind vat op de bal, hetgeen leidde tot even vaak balverlies.
Bij een harde vrije trap van Anel Selimovic in minuut 27 werd Eindhoven keeper Cas Peters nog wel op de proef gesteld. Daarna leek Bladella iets beter in haar spel te komen, maar FC Eindhoven had toch nog diverse kansen op de 0-2.

De tweede helft liet, mede door wisseling van speelhelft, een duidelijk ander speelbeeld zien. Nu had Bladella de wind in de rug en had FC Eindhoven veel meer moeite om het spel te maken. Bladella ging met iets meer vertrouwen spelen, maar het was FC Eindhoven die na 58 minuten een vlijmscherpe counter niet goed wist uit te spelen.
In minuut 65 nam Stijn Wouters het doel van FC Eindhoven onder vuur, maar hij zag zijn schot gekeerd worden door de lange en goed keepende Cas Peters.
Nadat Bart de Jong in de ploeg was gekomen voor Anel Selimovic en iets later Niek Janssen voor Teun Grimbergen ging Bladella vol in de aanval. Met de wel vaker gehanteerde speelwijze met de lange Tom Maas in de spits en achterin een één op één-verdediging, probeerde men vanaf minuut 77 iets te forceren. Het was de ingevallen Bart de Jong die de keeper tot tweemaal toe gestrekt liet gaan. Eerst met een vlammend schot van buiten de 16, daarna met een voorzet vanaf links die met hulp van de wind in rechterbovenhoek leek te gaan belanden. Tussendoor werd FC Eindhoven echter nog zeer gevaarlijk door onnodig balverlies van Geert van Overbeek, maar gelukkig wist keeper Nick Vermeiren het schot te keren.
In minuut 87 kreeg Bladella eindelijk loon naar werken. De inmiddels ook mee opgekomen Geert van Overbeek kreeg binnen de 16 meter de bal aangespeeld en wist zich vervolgens prima vrij te spelen. Vanaf 10 meter krulde hij de bal schitterend voorbij de Eindhoven doelman: 1-1.
Daarna probeerde Bladella ook nog voor de 2-1 te gaan, maar gezien het spelbeeld en kansenverhoudingen van de gehele wedstrijd is 1-1 een prima eindresultaat.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Wilhemina ‘08 op het programma. Deze ploeg verloor dit weekend met 1-0 van RKVVO en heeft maar 2 punten meer dan Bladella. Daar staat tegenover dat zij nog twee wedstrijden meer tegoed heeft dan Bladella. Met de resultaten van de afgelopen weken en steeds meer beschikbare fitte selectiespelers mogen we ook deze wedstrijd met vertrouwen tegemoet zien.

 

De Houtwinkel Bladel 8-6-2017

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Teurlings-De  Mulder Diervoeders en Tuinartikelen Casteren
De Leest tegels en tegelwerken Bladel
Restaurant Woest Westerhoven
Flow Sleeping Bladel
Yoga docent - Ankie Pluim - Bergeijk, Luyksgestel
De Laat Slaapexpert | Dé beddenspeciaalzaak in de regio