Alles van Bladel
Bekijk de agenda
< september 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
35
 
 
 
 
 
 
1
36
2
3
4
5
6
7
8
37
9
10
11
12
13
14
15
38
16
17
18
19
20
21
22
39
23
24
25
26
27
28
29
40
30
 
 
 
 
 
 

Bladella volgend seizoen derdeklasser

Bladella volgend seizoen derdeklasser
Bladel Geplaatst 4 juni 2019

Bladella kan zich in alle rust gaan voorbereiden op de derby's tegen Reusel, Hapert en Hoogeloon. De Bladelse illusie werd door de uitgekiende verdedigende tactiek van Nieuwkuyk de grond in geboord.

Met constant 8 spelers in de verdediging, twee supersnelle en handige buitenspelers en daarachter 1 spelverdeler, werd Bladella in het pak gedaan.
Een constant veldoverwicht aan zoekende spelers van de thuisclub mocht helaas niet leiden tot de overwinning. De tropische temperatuur en de vele toeschouwers ten spijt, werd de strijd beslist door misschien niet de beste maar wel de slimste ploeg.
De eerste twintig minuten zagen we een strijd tussen twee gelijkwaardige ploegen tot plotseling uit een goede voorzet Cas Vosters de 1 - 0 aantekende. Vijf minuten later kopte Stijn Wouters raak, maar de buitenspelregel belette dat. Drie minuten daarna was het weer raak, maar nu aan de andere kant, toen Brent de Wijs de bal in het doel werkte. Niek Jansen dacht nog de bal te keren, maar volgens de scheids was de doellijn al overschreden. 1 - 1. Wederom een snelle aanvalsgolf met de snelle Rick van Buul en afmaker Brent de Wijs betekende de 1 - 2. Bladella probeerde wel, kreeg ook enkele kansjes maar met accuraat verdedigen bleef Nieuwkuyk de thuisclub toch de baas. Bladella-spelers hadden duidelijk veel moeite om de voorwaartsen te vinden, die meestal ingeklemd stonden door mannen in rode shirts.

Na de thee zagen we hetzelfde beeld, Alles met een rood shirt aan liep achteruit behalve de snelle van Buul en de Vaan. Eerstgenoemde had zelfs de 1-3 op zijn schoen, ware het niet dat hij niet zelfzuchtig genoeg was en de bal breed legde waardoor de kans verkeken was. Vanaf dan begon Bladella opportunistischer te spelen, wat diverse kleine kansjes opleverde , maar het bevrijdende schot bleef achterwege. Met allerlei wissels probeerden beide trainers hun doelen te bereiken. Bij Nieuwkuyk leidde dat zelfs tot de situatie dat ze op een gegeven moment met 10 man verder moesten. De kleine maar o zo behendige van Buul zorgde na een uitval nog voor de 1 - 3, waarna Stijn Wouters met een vlammend schot de onderkant van de lat onder vuur nam. Een wanhoopsoffensief van de Schippersmannen zorgde nog voor een tweede buitenspelgoal en een rake kopgoal van Cas Vosters, waardoor de eindstand bepaald werd op 2 - 3. Op basis van verdedigingstaktiek een verdiende overwinning, maar gezegd dient te worden dat de Bladellaspelers dit slimmer hadden moeten aanpakken.

Het enige voordeel, dat dit oplevert is een hopelijk mooi seizoen 2019-2020, met veel interessante derby's.

De Houtwinkel Bladel 8-6-2017

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Yoga docent - Ankie Pluim - Bergeijk, Luyksgestel
Allesvan Bladel, Casteren, Hapert, Hoogeloon en Netersel voor verenigingen
Stichting Het Kompas
Van Voskuijlen & Koekkoek Notarissen Bladel
Knegtmans Advocaten & Mediators Bladel
Japans Chinees Restaurant Nagoya Bladel