Alles van Bladel
Bekijk de agenda
< september 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
35
 
 
 
 
 
 
1
36
2
3
4
5
6
7
8
37
9
10
11
12
13
14
15
38
16
17
18
19
20
21
22
39
23
24
25
26
27
28
29
40
30
 
 
 
 
 
 

‘Reflex Integratie; leer- en gedragsproblemen anders aanpakken’

‘Reflex Integratie; leer- en gedragsproblemen anders aanpakken’
Reusel Geplaatst 9 september 2019

Kennismaker Renilde Bersi vertelt over het belang van controle over de primaire reflexen bij kinderen om zo tot leren en gepast gedrag te komen. Op dinsdagavond 24 september in Bibliotheek Reusel.

Samen groeien met je kind
Heb je ook het idee dat er meer in je kind zit, maar dat het er niet uitkomt. Dat het lijkt alsof je kind dyslexie heeft, terwijl je weet dat het niet zo is. Er zijn kinderen die alsmaar blijven bewegen, ook al vraag je ze om even stil te blijven zitten. Ze lijken te hangen aan de tafel, alsof ze niet gemotiveerd zijn, maar ze zijn het wel. Wat is de reden hiervoor? Renilde vertelt over het effect van de aanwezigheid van primaire reflexen op het leervermogen en gedrag van je kind. Aan de hand van voorbeelden en testen laat ze het jou ook zelf ervaren.

Renilde Bersi
Renilde Bersi is van oorsprong leerkracht en heeft al acht jaar haar praktijk voor Remedial Teaching & Psychomotoriek ‘Leren in Zicht'. Hier begeleidt ze kinderen die op een andere manier leren. In 2014 is zij geïnspireerd geraakt door Reflex Integratie en sindsdien helpt zij leer- en gedragsproblemen op te lossen met deze methode. Renilde vindt het prachtig dat ze de kans krijgt om ouders en andere belangstellenden te informeren over deze methode.

KennisMakers
Deze lezing is onderdeel van KennisMakers. Heb jij ook een jarenlange passie of specifieke kennis op een bepaald gebied wat je graag wilt delen met anderen? Word dan KennisMaker in de Bibliotheek. Meld je aan via kennismakers@bibliotheekdekempen.nl

Reserveren
Maak jij je zorgen over de ontwikkeling van je kind en wil je weten hoe dat is op te lossen? Iedereen is welkom op dinsdagavond 24 september van 19.30 tot 21.00 uur in Bibliotheek Reusel. De toegang is gratis, reserveer je gratis ticket via de agenda van www.bibliotheekdekempen.nl.

 

De Houtwinkel Bladel 8-6-2017

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Japans Chinees Restaurant Nagoya Bladel
Stichting Het Kompas
Sanidrome van de Ven Badkamers Knegsel
Yoga docent - Ankie Pluim - Bergeijk, Luyksgestel
Vrijwilligersbureau Bladel