Alles van Bladel
Bekijk de agenda
< februari 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
5
 
 
 
 
 
1
2
6
3
4
5
6
7
8
9
7
10
11
12
13
14
15
16
8
17
18
19
20
21
22
23
9
24
25
26
27
28
29
 

ASB Assembly & Service Bladel BVAdresgegevens Rond deel 12
5531AH BLADEL
Telefoon
T 0497-388355
M 06-53701449
F 0497-388355

ASB, Assembly & Service Bladel is actief in de assemblage van kleine mechatronische modules en apparaten voor zowel kleine als grote series in de toeleveringsmarkt en als onderdeel van de Schippers Group leverancier van modules en apparaten voor Schippers Europe BV. Vanuit een bestaand TPD zorgen wij voor het traject van inkoop van de benodigde onderdelen tot en met het uitleveren van het complete eindproduct. Met een ondersteuning vanuit een goed opgezet logistiek systeem zijn we in staat flexibel in te spelen op elk vraag, of het nu gaat om productie op order of juist op forecast.
 


Ook protobouw behoort tot de activiteiten van ASB. Wanneer U het traject start om een product op de markt te brengen denken wij graag mee en geven daar waar nodig advies in de constructie om zodoende tot het juiste concept te komen en daarmee ”time to market” zo kort mogelijk te houden.

ASB is zodanig ingericht met als doel om tegen concurrerende uurtarieven te kunnen produceren en daarmee kwaliteit niet uit het oog te verliezen. Kortom, een organisatie met korte lijnen en lean van opzet. Een goed logistiek systeem en een juiste inrichting van de montagevloer leidt daarom tot een hogere productiekwaliteit en lagere productiekosten. Just in time, Kan-Ban, two-bin en 5S zijn hierin onze sleutelwoorden.
 

Producten die o.a. al door ABS worden geassembleerd zijn: Climate cabinets, Climate boxes, Slangen-pompen, Tail dockers en Sealing machines

 

Tot slot kan ASB de complete inkoop verzorgen voor alle benodigde onderdelen voor montage. Doordat we ruime ervaring hebben in het wereldwijd verwerven van zowel plaat- en constructiewerk al dan niet met nabehandeling, mechanische delen, elektrotechnische componenten en kunststofdelen kunt U erop vertrouwen dat het inkooptraject in goede handen is.
 

ASB beschikt ook over een weegbrug voor vrachtwagens, auto's, containers, caravans en campers.
Zowel particulieren als bedrijven kunnen wegen tegen concurrerende tarieven.

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 07.30 uur tot 17:30 uur.
En 24 uur per dag voor badgehouders.
 


Informatie over de Weegbrug.
• U krijgt een officiële weegbon mee
• Duidelijke weeginstructie voor badgehouders
• Drie jaar lang bewaren wij alle weeggegevens
• Type Pfister VDBK18
• Lengte weegbrug 18 meter
• Breed 3 meter
• Capaciteit tot maximaal 70.000 kilo
• Zeer nauwkeurig
• Computergestuurd
• Op rekening wegen is mogelijk na overleg met onze administratie
 

Uitbesteden Assemblage Montage Halffabrikaten Eindproducten Verpakken Ompakken Mechanisch Electro Mechatronisch weegbrug


 

 

 


« terug


Machinefabrieken