Alles van Bladel
Bekijk de agenda
< januari 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
 
 
1
2
3
4
5
2
6
7
8
9
10
11
12
3
13
14
15
16
17
18
19
4
20
21
22
23
24
25
26
5
27
28
29
30
31
 
 

Stichting Jeugd voor Jeugd Bladel - blokhut "de Piramide"

Bent u op zoek naar een volwaardige accommodatie voor bruisende activiteiten in een rustige bosrijke omgeving?

Dan bied blokhut "de Piramide" u een prima onderkomen.

De blokhut is waarlijk schitterend gelegen op een eigen terrein, aan de rand van een bosperceel en weilanden te Bladel [N.B.] Tevens is er voor de blokhut een verhard terras voor eventueel een barbecue, en naast de blokhut een grasveld voor diverse spelen. Ook is het mogelijk om in de avonduren van een lekker kampvuur te genieten om de dag nog eens in alle rust door te nemen. U heeft geen directe buren en er is geen verharde weg naar de blokhut. Dit heeft als voordeel dat u van gemotoriseerd verkeer nagenoeg geen hinder ondervindt. Verder is het terrein afgebakend met hekwerk, dus een veilige plaats voor kinderen om ongestoord te spelen.

De blokhut bestaat uit een grote gemeenschappelijke ruimte van ongeveer 70 m². Hierin staat een zithoek met banken met een mogelijkheid om meerdere tafels,
stoelen bij te zetten die aanwezig zijn. Er is een aparte keuken geheel geïnventariseerd met pannen, servies, bestek etc. voor 30 personen. Ook bevindt zich in de keuken een koelkast, magnetron, gasfornuis en koffiezetapparaat.

Er zijn 2 toiletten, 2 douches en een wasruimte met wasbakken en spiegels aanwezig. Op de bovenverdieping is één centrale ruimte waar men kan slapen. Er zijn geen bedden aanwezig, dus zelf zorgen voor slaapspullen. Verder is de blokhut uitgerust met warm en koud stromend water, elektra en centrale verwarming.

De blokhut is gebaseerd op een verblijf tot maximaal 30 personen. Als u een groep heeft met meerdere personen is het mogelijk om buiten op het speelveld eventuele kampeermiddelen zoals caravan of tent bij te zetten.

Klik hierop voor meer informatie

2006-2008 © Stichting Jeugd voor Jeugd


« terug


Verhuur - Zalenverhuur