Alles van Bladel
Bekijk de agenda
< juli 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
 
 
 
 
 
 
1
27
2
3
4
5
6
7
8
28
9
10
11
12
13
14
15
29
16
17
18
19
20
21
22
30
23
24
25
26
27
28
29
31
30
31
 
 
 
 
 

Doormaster B.V. Hekwerken en Garagedeuren Bergeijk - WeeboschAdresgegevens Sint Gerardusweg 14
5571NB BERGEIJK - Weebosch
Telefoon
T 0497-541978
F 0497-544001


 

 

 Doormaster BV, voor particulier en bedrijf !

 

Deze deuren zijn ook als kanteldeur leverbaar en evt. elektrische besturen.

Doormaster BV is een veelzijdig bedrijf dat van alles te bieden heeft op het gebied van staal, aluminium en rvs. Wij richten ons voornamelijk op sierhekwerken, gaashekwerken, spijlenhekwerken en dubbelstaafmathekwerken en poorten welke grotendeels in eigen werkplaats op maat worden gemaakt.

 

 

Klik hieronder voor de actiekrant

Actiekrant_Doormasters_2014.pdf

 

U kunt bij ons terecht voor:

  • Slagbomen
  • 24 uurs service, ook voor "vreemde" merken

 

 


Voor Hörmann deuren verwijzen we u naar ons bedrijf www.dsn.nu

Industriedeuren, Garagedeuren, Huisdeuren, Garagezijdeuren, Luifels, Veiligheidsdeuren,

Binnendeuren, Universele Deuren

Hoogwaardige aluminiumdeuren voor meer comfort en veiligheid

 

 

Voor Veiligheid, comfort en allureToegangscontrole door b.v. automatisering
Er zijn tal van extra opties voor het bedieningscomfort van uw entree. Een radiografische afstandsbediening voor in de auto is standaard, maar een vast kastje in uw huis met onder andere een drukknop voor het openen en sluiten van de poort, is ook mogelijk.

Aansluiting van een intercomsysteem op een huistelefooncentrale geeft nog meer comfort. Via bijvoorbeeld uw mobiele telefoon kunt u op iedere plek uw bezoeker aan de poort te woord staan en de poort openen en weer sluiten.

Ook kunt u kiezen welke telefoons in huis overgaan als er iemand belt aan de poort. Het is uiteraard ook mogelijk dat de entreepoort volledig automatisch opent en sluit, of, om onder het plaveisel een inductielus te leggen. Tevens kan een detectiesysteem met fotocellen worden geïnstalleerd. Ook de automatische regeling van buiten- c.q. tuinverlichting is te combineren met de besturing van de poort.

 

Sierhekwerk voor het leven
Fraai sierhekwerk met een entreepoort in stijl, dat geeft klasse aan uw woning of bedrijf! Het zorgt voor veiligheid, privacy en u kan de toegang zo regelen zoals u zelf wenst!

 

 

Laden...

 

Onderhoudsvrij
Alle sierhekwerk en sierpoorten vervaardigt Doormaster in de eigen werkplaats. Precies op maat en duurzaam afgewerkt. Daarom verlangen de hekwerken vrijwel geen onderhoud, het materiaal is zeer krasvast en roest niet!

24 uur service
Doormaster beschikt over een storingsdienst die 24/7 beschikbaar is. Ook ‘vreemde merken’ mogen zich verheugen op deze service.

Inbraakwerend
De aandrijvingmotoren die onder de grond zitten zijn vandaal-bestendig. Ook kapselen wij de motoren in, bovendien maakt een extra elektronisch slot het onmogelijk om de poort open te krijgen. Dit slot wordt geleverd met een ontgrendeling sleutel.

 

Bel ons voor een gedegen advies.

 

Zie ook onze winkel

 


« terug


Garagedeuren - Hekwerken - Magazijndeuren - Metaalindustrie - Sierhekwerken